Privatlivspolitik

 

Denne privatlivspolitik beskriver hvordan Nissen og Englen I/S behandler personoplysninger i forbindelse med brug af vores hjemmeside. 

 

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig, jf. EU’s dataforordning 2016/679 art. 6, litra b og f.

 

Englen og nissen I/S anvender tredjepartsleverandører af IT-ydelser, som vil have adgang til og behandle dine personoplysninger på vegne af Englen og Nissen I/S. Hvis en tredjepartsudbyder behandler dine personoplysninger uden for EU/EØS, vil dette enten ske på baggrund af EU-U.S. Privacy Shield eller Kommissionens standardbestemmelser.

 

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os, jf. EU’s dataforordning 2016/679 art. 5: 

 

  • Navn, 
  • adresse, 
  • tlf.nr. og 
  • mailadresse.

 

Personoplysningerne registreres hos Englen og Nissen I/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  

 

Registrering af personoplysninger og personhenførbare oplysninger er nødvendig for at kunne analysere, hvordan brugerne anvender Englen og Nissen’s hjemmeside, via Google Analytics.

 

Samarbejde med andre virksomheder

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. 

 

Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. 

 

Vi videregiver følgende oplysninger om vore kunder til Smartweb ApS, Dalsagervej 25, 8250 Egå. 

 

 

Typer af personoplysninger:

 

  • Kunde login-oplysninger
    • Brugernavn (e-mail)
    • Adgangskode (krypteret)

 

 

Kunde stamoplysninger:

 

  • Navn
  • Efternavn
  • Adresse
  • Adresse 2
  • Postnummer
  • By
  • Land
  • Stat
  • Nummerkode
  • Telefonnummer
  • Mobilnummer
  • E-mail
  • Webadresse
  • Nyhedsbrevstilmelding
  • Køn
  • Fødselsdato
  • Debitornummer

 

Kunde ordreinformationer:

 

  • Kunde-id
  • Kunde stamdata
  • E-mails med ordreinformation
  • Ordrekommentar
  • Ip-adresse

 

Kunde priser:

 

  • Kunde-id

 

Kunde tags:

 

  • Kunde-id
  • Navn
  • E-mail

 

Kunde indkøbskurve og ønskelister:

 

  • Kunde-id

 

Kunde blog/forum/produktkommentarer:

 

  • Kunde-id
  • Navn
  • E-mail
  • Webadresse
  • Adresse
  • Titel
  • Beskrivelse/Kommentar
  • Ip-adresse

 

Kundeafstemninger:

  • Kunde-id
  • Ip-adresse

 

Vi videregiver følgende oplysninger om vore kunder til GLS Denmark A/S, Kokmose 3, 6000 Kolding.

 

For at GLS Denmark A/S skal kunne udføre pakkeleveringer og dermed opfylde kontrakten med Englen og Nissen I/S i henhold til Artikel 6(b) af Databeskyttelsesforordningen, herunder især leveringen af pakken, betaling for ydelser, behandling af klager, og told behøver GLS Denmark A/S:

 

  • afsenderoplysninger (adresseoplysninger og yderligere kontaktoplysninger),
  • betalingsoplysninger samt andre relevante kontraktmæssige oplysninger i overensstemmelse med ydelsen), som afsenderen har bestilt) 
  • modtageroplysninger (navn, adresse, postnummer, by, land, eventuelt telefonnummer og e-mailadresse).

 

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.  

 

Dataansvarlig

 

Den dataansvarlige på (englenognissen.dk) er:

 

Englen og Nissen I/S

CVR nr. 39532093

Bagerstræde 7, 3. th.

E-mail: privacy@englenognissen.dk

 

Rettigheder:

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

 

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: (indsæt e-mailadresse).  

 

Klage:

Retten til at indgive en klage.

 

Du har ret til at indgive en klage til dit lands datatilsyn, hvis du mener, at dine rettigheder er blevet krænket ( www.datatilsynet.dk).

 

 

Privatlivspolitiken er senest opdateret den 16.10.2019